1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

intermit. wipers not functioning correctly

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by natron95, Dec 23, 2008.

  1. Dec 23, 2008 at 9:27 AM
    #1
    natron95

    natron95 [OP] New Member

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Member:
    #11833
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    ohio
    Vehicle:
    95 taco ext.cab 3.4v6 4x4
    k&n,flowmaster,pinstripes removed
    my 95 taco has some wiper issues,the intermit.part nolonger works.they work but only at slow speed(no delay).
    do you think that it is the motor or a switch problem?

    problem 2--the light behind my heater controls quit.toyota wants 50 bucks for a new one,says it comes with a switch?any info would be very helpfull.

    HAPPY HOLIDAYS:D:D:D
     
  2. Dec 23, 2008 at 9:33 AM
    #2
    98tacoma27

    98tacoma27 :POOPCORN: Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Member:
    #11714
    Messages:
    48,164
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Beech Creek
    Vehicle:
    05 Tundra SR5, 88 SR5 PU, 98 TRD OR (CRUSHED)
    5100's all on fours
    I would say switch problem. I would hit up a junk yard on both accounts.
     
To Top