1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

JBL subwoofer rattle fix

Discussion in 'Audio & Video' started by Jester243, Jul 18, 2008.

  1. Jul 18, 2008 at 4:55 PM
    #1
    Jester243

    Jester243 [OP] mod status????

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Member:
    #7552
    Messages:
    10,004
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    Spokane, WA
    Vehicle:
    2016 Trail Premium 4Runner w/ KDSS
    I have had my '08 doublecab since November of '07. The truck came with the JBL sound option so I was looking foward to having a little bass. However when i would turn the volume to about 30 I would get a rattle from the back that you could hear even outside the truck. I folded the seats down and removed the four bolts that hold the plastic liner to the interior of the truck and slowly worked the plastic liner off revealing the sub and amp.
    [​IMG]
    With the stero on I noticed that the rattle was coming from the upper left corner of the black plastic peice the amp and sub are mounted to. I also noticed that there is a mouting bolt missing in that spot.
    [​IMG]
    I was able to get a small rubber grommet between the metal of the cab and the plastic mount for the amp and sub, problem solved. So has anyone elso noticed this as well on theirs?

    -Dan
     
To Top