1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

keyless entry/remote starter issue

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by JayARRGHH, Mar 6, 2011.

  1. Mar 6, 2011 at 1:20 PM

    JayARRGHH [OP] Well-Known Member

    Oct 19, 2010
    First Name:
    Bellingham, MA
    03 Tacoma SR5 TRD
    285/75/R16 Eldarado MTZ, Alpine CDE-102 Deck, DIY Snorkel, 2" Spacer Lift, Uniden Bearcat 880 CB, Custom over head console w/ map lights, CB Mount, and external CB speaker, 2 12" Kenwood Subwoofers, 300 Watt Alpine Amp, Alpine 3" lift 500# capacity
    I've looked all over the internet and the forums for a solution and haven't found anything. Some help would be much appreciated, thank you.

    I have a 2003 Xtra-Cab Tacoma, 4WD SR5 TRD V6 and I'm pretty good at wiring stuff usually and wanted a day project, so I bought a keyless entry/remote start, its a Ready Remote system, I followed all of its instructions and even watched the video. I followed all the wiring guides from ncttora.com and from the Ready Remote site, PLUS one of the keyless entry threads already and still it is not working right. I think there's some major wiring issues because when I first tried starting with the remote starter it just turned the accessories on, lights and everything so then I figured alright somethings not connected or something, but now its clicks on then off right away, and when i hit unlock on the pad, it turns the blinker on...and unlock turns it on twice, then turns the parking lights on...I'm totally lost and I need my truck back together for tomorrow :eek:
    any help is much appreciate guys thanks.
To Top