1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

LED Install help!!!!!

Discussion in 'Lighting' started by ETaco23, Nov 26, 2011.

  1. Nov 26, 2011 at 5:21 PM
    #1
    ETaco23

    ETaco23 [OP] Marshall offroad Fabrication

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Member:
    #4544
    Messages:
    5,060
    Gender:
    Male
    First Name:
    Evan
    PNW
    Vehicle:
    13' Pyrite Mica TRD Offroad DCSB 4x4
    Color Match Grille, Bed mat, Bed Extender, OME lift and 285 BFG KO2, Spidertrax spacers, Snugtop Canopy, and my "Marshall Fabrication" Rock Sliders.
    I just got done putting in some LED's and I tapped both of them to the gear selector. (used 18g wire)...

    well as soon as I try/test it, the gear selector bulb went out.. why???

    havent tryed replacing the bulb yet, But this cant mean that im pullling too many amps off that? right?
     
  2. Nov 26, 2011 at 6:40 PM
    #2
    ETaco23

    ETaco23 [OP] Marshall offroad Fabrication

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Member:
    #4544
    Messages:
    5,060
    Gender:
    Male
    First Name:
    Evan
    PNW
    Vehicle:
    13' Pyrite Mica TRD Offroad DCSB 4x4
    Color Match Grille, Bed mat, Bed Extender, OME lift and 285 BFG KO2, Spidertrax spacers, Snugtop Canopy, and my "Marshall Fabrication" Rock Sliders.
    Nevermind!!! it was just a bad bulb! lol.....
     
To Top