1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

'loaded' drive shaft fix?

Discussion in 'Technical Chat' started by willie64, Nov 16, 2011.

  1. Nov 16, 2011 at 9:33 PM
    #1
    willie64

    willie64 [OP] Willie64

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Member:
    #65611
    Messages:
    155
    Gender:
    Male
    First Name:
    willie64
    BEND OR
    Vehicle:
    (becoming less) Stock '03 3.4L 4x4 TRD SR5
    KN drop-in filter, Hella lights (+1 generic) on the front and generic 1.5"x3" lights on the back, cb, toytec 3" lift, 285/75/16 Fierce Attitude tires, JoeZilla sliders.
    I once read a thread about driveshafts remaining "loaded" when stopped/ stopping. My '03TRD does this and it drives (no pun intended) me nuts and also makes for a rough acceleration. Anyone recall the thread on this topic or know of a fix?
     
  2. Nov 16, 2011 at 9:34 PM
    #2
    S.B.

    S.B. Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Member:
    #18838
    Messages:
    3,558
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    SD, CA Now in Colorado Springs, CO
    Vehicle:
    08 Taco 4x4 TRD OffRoad Rugged Trail
    SAW 2.0s, Wheeler's 3-leaf AAL, On Board Air, 255/85/16 Cooper Discover S/T, CBI Sliders, Built right UCAs, 6" Harbor Freight Lights (converted to HIDs), KC Slim Lights.
    Put it in neutral?
     
To Top