1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

My first Tacoma!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Acill, Oct 23, 2009.

  1. Oct 23, 2009 at 7:28 AM
    #1
    Acill

    Acill [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Member:
    #24768
    Messages:
    134
    Gender:
    Male
    First Name:
    Paul
    Gilbert, Az.
    Vehicle:
    Stock no frills
    I just picked up my first Tacoma, heck my first Toyota even. its a 2005 single cab, bone stock. So far I love it. Good to find some others online that I can share things with as I learn more about it.

    One thing, my radio isnt picking up many stations at all. Is this a known issue or just my antenna wire being lose or something?
     
  2. Oct 23, 2009 at 7:29 AM
    #2
    Burgman

    Burgman I KEEEEEL YOU

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Member:
    #16072
    Messages:
    26,682
    Gender:
    Male
    First Name:
    Stephen
    Ric VA
    Vehicle:
    08 PreRunner TRD sport Silver
    K&N intake, Boston Acoustic SL 60 6.5 components up front, Rockford Power T16 6.5 in rear, Pioneer P4100 HU, Soon to be Pioneer Prs 4200f
    Welcome and lets see some pics
     
  3. Oct 23, 2009 at 7:30 AM
    #3
    NraFan

    NraFan Join the NRA! Protect your freedom!

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Member:
    #22703
    Messages:
    1,568
    Gender:
    Male
    First Name:
    JT
    SoCal
    Vehicle:
    2011 Sienna LE, rockin the mini van!
    Power sliding doors baby! WooHoo!
    Welcome to TW!!
     
  4. Oct 23, 2009 at 7:31 AM
    #4
    Haze

    Haze not just a one trick pony

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Member:
    #24621
    Messages:
    122
    Gender:
    Male
    Nashville, TN
    Vehicle:
    none yet..
    to be determined
    welcome aboard..
     
  5. Oct 23, 2009 at 7:57 AM
    #5
    neslerrah

    neslerrah Taco lovin'

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Member:
    #4803
    Messages:
    6,743
    Gender:
    Male
    First Name:
    Harrelsen
    Tucson
    Vehicle:
    5 lug BEAST!
    Secondary air filter removed, elbow mod, BFG T/A KO (31x10.5R15), 15" American Racing Mojaves, BHLM, Dome Light MOD (Blue), Pioneer headunit, Sockmonkey 'TACOMA' Decals, Readylift 5-lug SST, Rear Shocks - Bilstein TRD, Dynomax Super Turbo #17748, DDM Slim Ballast HID Kit H4 Hi/Lo -35W 6000K in headlights, Apexcone Raptor HID Kit H3 - 35W 6000K in Hella 500s, aFe CAI #51-10762, WeatherTech Floorliner, 200W Smart AC Inverter
    Hello & welcome. As for the radio, maybe there is a loose connection someplace. Maybe behind the headunit.
     
  6. Oct 23, 2009 at 8:00 AM
    #6
    NAAC3TACO

    NAAC3TACO Just east of crazy

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Member:
    #8350
    Messages:
    4,262
    Gender:
    Male
    Sparks, NV
    Vehicle:
    2014 SR5 DCLB 4x4
    Color matched door handles, Weathertech floor liners, bed mat, Durafit seat covers, tailgate clamp, 2016 TRD Sport 17" wheels with Toyo A30 tires, Toyota exhaust tip, Toyota/Yakima bike rail mount, Toyota wheel locks, Toyota hitch cover.
    Welcome to TW. I agree about the connection issue with the antenna. My truck has no problem picking up stations.
     
  7. Oct 23, 2009 at 8:05 AM
    #7
    Acill

    Acill [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Member:
    #24768
    Messages:
    134
    Gender:
    Male
    First Name:
    Paul
    Gilbert, Az.
    Vehicle:
    Stock no frills
    Thanks for the warm welcome. I plan to get some spictures uploaded this weekend while it still looks new. Its a daily driver so no plans to do anything extreme with it.

    As for the radio, I plan to pop out the head unit and check the antenna too, just need the time to do it. Since its picking up some stations, and is fuzzy I am assuming its just a lose antenna.
     
  8. Oct 23, 2009 at 10:06 AM
    #8
    Masada

    Masada Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Member:
    #22555
    Messages:
    3,093
    Gender:
    Male
    First Name:
    Taylor
    Laveen, AZ
    Vehicle:
    05 Tacoma 4x4 TRD Off Road
    All Pro Steel Plate Front Bumper| All Pro Light Bar| All Pro IFS Skid Plate| All Pro E-locker guard| PIAA 510 Fog Lights| Hella 700FF| Fox 2.5 Coilover| Bilstein 5100 on the rear| BHLM| Grill Craft MX Series insert| Added two D-rings to bed|AVID Off Road sliders| AFE Dry Flow S| Gibson Cat Back| Custom Bedbar with hilift mount| Camburg 1" Uni-Ball UCA's| Hi-Lift 48" Extreme
    Congrats, on the new truck....:worthless:

    I have noticed that these trucks don't get the best reception from their stock antenna, and if you get one of those shorties...forget it. My dad has one on his 07 and it gets fuzzy some times.
     
  9. Oct 23, 2009 at 10:16 AM
    #9
    Acill

    Acill [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Member:
    #24768
    Messages:
    134
    Gender:
    Male
    First Name:
    Paul
    Gilbert, Az.
    Vehicle:
    Stock no frills
  10. Oct 23, 2009 at 11:40 AM
    #10
    Masada

    Masada Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Member:
    #22555
    Messages:
    3,093
    Gender:
    Male
    First Name:
    Taylor
    Laveen, AZ
    Vehicle:
    05 Tacoma 4x4 TRD Off Road
    All Pro Steel Plate Front Bumper| All Pro Light Bar| All Pro IFS Skid Plate| All Pro E-locker guard| PIAA 510 Fog Lights| Hella 700FF| Fox 2.5 Coilover| Bilstein 5100 on the rear| BHLM| Grill Craft MX Series insert| Added two D-rings to bed|AVID Off Road sliders| AFE Dry Flow S| Gibson Cat Back| Custom Bedbar with hilift mount| Camburg 1" Uni-Ball UCA's| Hi-Lift 48" Extreme
    Ah so shinny and new! looks good.

    PS you can upload pics here, it's very easy.
     
To Top