1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

My head light flashers are working my fog lights

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by arnette, Jan 9, 2011.

  1. Jan 9, 2011 at 10:09 PM
    #1
    arnette

    arnette [OP] New Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Member:
    #47385
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    CA
    Vehicle:
    07 PreRunner Black 6" Lift
    6" Pro Comp lift 20" Moto Metal rims 33" Dick Cepek Radial tires All lights are leds or hids Flowmaster exhaust
    When ever I want to use my high beams and I go to turn them on my fog lights go on and off. When my fog lights are off then my high beams don't do anything. I did add some Hid to my truck but everything worked fine for a few months I just noticed the problem about a week ago. Does anybody know what can cause this or why is it happening I checked all the connections and everything looks good. I would appreciate any help I can get. Thanks
     
  2. Jan 9, 2011 at 10:11 PM
    #2
    dwalden2

    dwalden2 Your mom goes to college

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Member:
    #13649
    Messages:
    11,135
    Gender:
    Male
    First Name:
    Derick
    Blue Ridge, Georgia
    Vehicle:
    '05 TRD Offroad V6 6 spd
    Pacer Magnum wheels powdercoated black, 265/75/R16 Goodyear Wrangler Duratrac tires, 4 Piece Billet Grill, 2.25" Leveling kit on front, Flowmaster, Westin step bars, AVS vent-visors and Bug-flector
    Your fogs go on and off? When you turn on your high beams your fogs should go off (unless you've done the foglight anytime mod). The fogs don't stay on with high beams.
     
  3. Jan 9, 2011 at 10:46 PM
    #3
    arnette

    arnette [OP] New Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Member:
    #47385
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    CA
    Vehicle:
    07 PreRunner Black 6" Lift
    6" Pro Comp lift 20" Moto Metal rims 33" Dick Cepek Radial tires All lights are leds or hids Flowmaster exhaust
    I have not done the foglights any time. Then my problem is that my high beams dont work. The foglights go off but my high beams dont come on. Do you know what can cause that?


     
  4. Jan 9, 2011 at 10:48 PM
    #4
    Juggernaut

    Juggernaut Captain

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Member:
    #23111
    Messages:
    1,421
    Gender:
    Male
    Sacramento
    Vehicle:
    10 PreRunner AC Sport Rally 5 Spd
    Tail gate hose clamp, Front Windows 50% tint, fog lights, 894 backup light mod, LED license & interior.
    high beam filament burnt out?
     
  5. Jan 9, 2011 at 10:49 PM
    #5
    dwalden2

    dwalden2 Your mom goes to college

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Member:
    #13649
    Messages:
    11,135
    Gender:
    Male
    First Name:
    Derick
    Blue Ridge, Georgia
    Vehicle:
    '05 TRD Offroad V6 6 spd
    Pacer Magnum wheels powdercoated black, 265/75/R16 Goodyear Wrangler Duratrac tires, 4 Piece Billet Grill, 2.25" Leveling kit on front, Flowmaster, Westin step bars, AVS vent-visors and Bug-flector
    Do the lights just go off? Or do they stay on as low beams?

    Edit: ^^^That was my next question....the reason I asked this question.
     
  6. Jan 9, 2011 at 10:51 PM
    #6
    Average JOE

    Average JOE Well-Known Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Member:
    #46747
    Messages:
    225
    Gender:
    Male
    First Name:
    Matt
    San Diego
    Vehicle:
    PreRunner
    3'lift,Upgraded sound system,Dyanamat interior flowmaster,K&N,
    What kind of HID's did you put in?
     
To Top