1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

my side mirrors are dead

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by LBtaco, Mar 10, 2009.

  1. Mar 10, 2009 at 5:30 PM
    #1
    LBtaco

    LBtaco [OP] Thread killer

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Member:
    #12893
    Messages:
    1,242
    Gender:
    Male
    Long Beach , CA
    Vehicle:
    15 Nissan Leaf
    Jetsons mod
    power seems to be out on the side mirrors..
    I checked the fuses, all looked ok.. even replaced the 7.5 amp one the manual says is power mirrors.
    Yes I did switch the switch left and right and still nothing.
    I had a stereo put in last week, but they were out before that.
    maybe I'm missing something
    ..thoughts....
     
  2. Mar 10, 2009 at 9:13 PM
    #2
    jefferson

    jefferson needs to stop cruising Buy/Sell/Trade....

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Member:
    #8260
    Messages:
    5,269
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sex Panther
    San Diego (North Park!), CA
    Vehicle:
    05 PreRunner SR5
    toyota brand hitch and uhaul wiring harness, fog lamps on anytime, bed lamps, map lights on with dome, day time running lamps, remove secondary air filter, painted bumper grill, Double Din touch screen stereo, Sockmonkey custom SR5 decal, door & seatbelt bells disabled, painted engine cover, installed compass/temperature overhead console, failed mod: passenger side auto down window switches, weathertech front mats, RedLine hood struts, Cheap Beep piezo buzzer locking beep, 5100s in the front set at 2.5, 5100s in the rear, AAL, hitch safe, revenge fab sliders, bed bar, prerunner light, cb wired
    if all fuses are okay, mirrors are not working.. it couldnt be BOTH motors at the same time.. i'm gonna say switch went out.. but its a guess.
     
  3. Mar 10, 2009 at 9:18 PM
    #3
    nvdeserted

    nvdeserted Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Member:
    #11062
    Messages:
    1,305
    Gender:
    Male
    Reno, NV
    Vehicle:
    2009 Tacoma TRD OR Access Cab
    Electric Dynolock tailgate, TrailGear Slides, , 285/75-16 Yoko Geolanders on Wheelers Type B, SAW 2.0 front and back, Camburg b/j UCA, 1.5" AAL, Ubolt flip, ARB bump.
    I concur.
     
  4. Mar 10, 2009 at 9:29 PM
    #4
    LBtaco

    LBtaco [OP] Thread killer

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Member:
    #12893
    Messages:
    1,242
    Gender:
    Male
    Long Beach , CA
    Vehicle:
    15 Nissan Leaf
    Jetsons mod
    bah!!! , guess what I get to do this weekend lol :mad:
     
  5. Mar 10, 2009 at 9:43 PM
    #5
    jefferson

    jefferson needs to stop cruising Buy/Sell/Trade....

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Member:
    #8260
    Messages:
    5,269
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sex Panther
    San Diego (North Park!), CA
    Vehicle:
    05 PreRunner SR5
    toyota brand hitch and uhaul wiring harness, fog lamps on anytime, bed lamps, map lights on with dome, day time running lamps, remove secondary air filter, painted bumper grill, Double Din touch screen stereo, Sockmonkey custom SR5 decal, door & seatbelt bells disabled, painted engine cover, installed compass/temperature overhead console, failed mod: passenger side auto down window switches, weathertech front mats, RedLine hood struts, Cheap Beep piezo buzzer locking beep, 5100s in the front set at 2.5, 5100s in the rear, AAL, hitch safe, revenge fab sliders, bed bar, prerunner light, cb wired
  6. Mar 10, 2009 at 11:31 PM
    #6
    LBtaco

    LBtaco [OP] Thread killer

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Member:
    #12893
    Messages:
    1,242
    Gender:
    Male
    Long Beach , CA
    Vehicle:
    15 Nissan Leaf
    Jetsons mod
    It's fixed!!!
    You guys got me thinkin so I looked up behind the switch,
    The plug was completely out!!?!?
    Alarm guy musta left it unplugged , he was the last one in there
    Before I noticed they weren't working.
    Thanx guys :)
     
  7. Mar 10, 2009 at 11:36 PM
    #7
    05PreRunner

    05PreRunner "Living life in the FAST lane..."

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Member:
    #2675
    Messages:
    4,965
    Gender:
    Male
    <-(714)-> SO-CAL
    TRD intake, JBA "shorty" headers, URD y-pipe
    Glad you fixed it man!:thumbsup:
     
  8. Mar 11, 2009 at 8:21 AM
    #8
    jefferson

    jefferson needs to stop cruising Buy/Sell/Trade....

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Member:
    #8260
    Messages:
    5,269
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sex Panther
    San Diego (North Park!), CA
    Vehicle:
    05 PreRunner SR5
    toyota brand hitch and uhaul wiring harness, fog lamps on anytime, bed lamps, map lights on with dome, day time running lamps, remove secondary air filter, painted bumper grill, Double Din touch screen stereo, Sockmonkey custom SR5 decal, door & seatbelt bells disabled, painted engine cover, installed compass/temperature overhead console, failed mod: passenger side auto down window switches, weathertech front mats, RedLine hood struts, Cheap Beep piezo buzzer locking beep, 5100s in the front set at 2.5, 5100s in the rear, AAL, hitch safe, revenge fab sliders, bed bar, prerunner light, cb wired
    ahh perfect! glad it worked out.
     
To Top