1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

need help getting into sites at work??

Discussion in 'Technology' started by El Duderino 480, Jan 28, 2009.

  1. Jan 28, 2009 at 4:31 PM
    #1
    El Duderino 480

    El Duderino 480 [OP] "The Dude"

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Member:
    #10219
    Messages:
    682
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeremy
    Oceanside, Ca
    Vehicle:
    Silver 08 PreRunner Sr5
    K&N 77 Series,Flowmaster Exhaust, OME N140's, OME 885's, Billy 5100's, Toytec AAL's
    if your at work and trying to view a website and doesn't work, try this:

    1) click on tools
    2) internet options
    3) click on connections tab
    4) click on LAN settings
    5) go to where it says PROXY SERVER, and click the box that says "Use a proxy server for your LAN" so that its UNCHECKED
     
  2. Jan 29, 2009 at 2:21 AM
    #2
    FoxySandChick

    FoxySandChick Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2008
    Member:
    #9505
    Messages:
    2,963
    Gender:
    Female
    First Name:
    Kristin
    Henderson, NV
    Vehicle:
    07 DC 4x4 Base model V6 Impulse Red Pearl
    De-badged, limo tint, black wet okole's, weathertechs, extra d-rings, TSB bilsteins
    I did it and it wont let me get into any sites at all.
     
  3. Jan 29, 2009 at 3:32 AM
    #3
    Delmarva

    Delmarva Mayor of TW

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Member:
    #10148
    Messages:
    35,622
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Tucson, AZ
    Vehicle:
    09 TRD OR S/C 4x4
    TRD S/C, Full OME Suspension, LR UCAs, Relentless Front Bumper, Derpwerx Fab HC Rear Bumper, 285/75/16 Revos, XD Hoss Wheels, Safari Snorkel, Infiniti FX-R HID Retrofit, Airbags in rear, Optima Yellow top, Besttop, All-Pro Skid, All-Pro HD Sliders
    I'm lucky to be off network where I'm at... :thumbsup:
     
  4. Jan 29, 2009 at 7:45 AM
    #4
    El Duderino 480

    El Duderino 480 [OP] "The Dude"

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Member:
    #10219
    Messages:
    682
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeremy
    Oceanside, Ca
    Vehicle:
    Silver 08 PreRunner Sr5
    K&N 77 Series,Flowmaster Exhaust, OME N140's, OME 885's, Billy 5100's, Toytec AAL's
    foxy what website are you tryin to get to?
     
  5. Jan 29, 2009 at 10:29 AM
    #5
    PrezidentRedz

    PrezidentRedz Uncivilized Creations Prez

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Member:
    #10820
    Messages:
    3,688
    Gender:
    Male
    First Name:
    Redz
    Owings, MD
    Vehicle:
    00 Taco 4x4 Xtra Cab, Locked and Lifted.
    Custom Everything! WHAT º¿º
    if your @ work they might have firewall polices blocking you...
     
  6. Jan 30, 2009 at 2:23 AM
    #6
    FoxySandChick

    FoxySandChick Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2008
    Member:
    #9505
    Messages:
    2,963
    Gender:
    Female
    First Name:
    Kristin
    Henderson, NV
    Vehicle:
    07 DC 4x4 Base model V6 Impulse Red Pearl
    De-badged, limo tint, black wet okole's, weathertechs, extra d-rings, TSB bilsteins
    Our work has different access levels for the employees and I have access to a lot, but some sites like amazon, ebay, myspace...are blocked. The TW chat room is blocked.

    Its ok I can view TW and a bunch of other sites, so I'm happy. :D
     
To Top