1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

need help w/ edelbrock carb and homeade defrost

Discussion in 'General Automotive' started by DSMissed, Jan 3, 2012.

  1. Jan 3, 2012 at 7:38 PM
    #1
    DSMissed

    DSMissed [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Member:
    #25739
    Messages:
    370
    Gender:
    Female
    First Name:
    Kerri
    Lead South Dakota
    Vehicle:
    06 4x4 TRD OR
    3" lift with adjustable shocks and AAL, TPS disabled, anytime locker mod, MOOG greasable ball joints and adjustment pins, URD M3 s/c, Pioneer nav headunit, xplod 1000w amp, 10" infinity sub, tinted windows, lightly tinted tails, color matched front grill with blacked out emblem. Do battle scars count as mods?? =D
    So winter is here and its about time that I put away my 2wd mighty max and start using the jacked up 79 toyota I picked up last summer. I've got a couple problems I'm hoping someone smarter than me can help solve tho...

    First off, this truck has a 350 motor in it with an edelbrock carb. I think it needs adjusted, but I'm not sure whether its too rich or lean... I have to pump hell out of the truck for it to start, and then when I try and drive if I hit the gas too quickly it will bog down.

    Secondly.... it has a chevy dash in it, and has only a switch on the dash to turn on heat. Problem is that does not include defrost. Any ideas on how I can get the blower to work on defrost?
     
To Top