1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Need Serious Help

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by moraink, May 6, 2008.

  1. May 6, 2008 at 6:55 PM

    moraink [OP] Active Member

    Jan 14, 2008
    Silver Doublecab 4x4
    Leather Seats DVD players in rear Westin Nerf Bars Westin Bull Bar w/ Hella lights K&N Performance Kit 3" Toy Tec Lift DC-1 Black (17x9) w/ BFG ATs
    Hey folks,

    I'm in need of some serious help. I bought some Hella 500 driving lights and I have yet to see them on, I keep popping fuses (the 15 amp one on the red wire to the battery). I thought I followed the directions to a "T" but I guess not. Does anyone have any pics or directions to hook them up?

    I know some of you will disagree, but I want them to turn on with the high beams only.

    What I've done:

    • Blue wire to each light to the frame.
    • Black wires from each light to the black wire to the relay.
    • Green wire to the pink wire (I guess this is the high beam) on the head light. Then to #2 on the switch
    • Blue wire on the relay to the fender (used a bolt to attach)
    • Yellow wire on relay to #1 on the switch
    • Blue wire to #3 on the switch and to a bolt on the underneath of the dash. I believe it was a bolt that holds the brake.
    I hate dealing with electrical stuff and I'm sure I did something wrong so any help will be greatly appreciated.
To Top