1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

New Member with a ?

Discussion in 'Technical Chat' started by stenbo, Apr 25, 2007.

  1. Apr 25, 2007 at 6:41 PM
    #1
    stenbo

    stenbo [OP] New Member

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Member:
    #1419
    Messages:
    1
    I'm considering the purchase of the Tacoma pre-runner with TRD package.
    I test drove one and there was a shaking between 60 and 65 mph. The
    salesman had the vehicle re-balanced and then he drove it. Advised me that it was still shaking. He further stated that there have been some problems with this vehicle. Has anyone else experienced this. I'm a little leary of the Tacoma. Thanks for the input.
     
  2. Apr 25, 2007 at 8:56 PM
    #2
    Ldytaco05

    Ldytaco05 it's all about me

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Member:
    #46
    Messages:
    1,157
    Gender:
    Female
    Orlando, Fl.
    Vehicle:
    2005 PreRunner,Enkei Wheels
    I seem to get used to the vibration on my "Diva" ofcourse i am very careful when i drive unless i have to go to miami where i drive more than 100mph. i actually don't feel the vibration when i hit 80mph. anyway i have an 05
     
  3. Apr 26, 2007 at 10:45 AM
    #3
    nd

    nd Radical Town. It's a hell of a place!

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Member:
    #1047
    Messages:
    12,695
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nate
    Greenville, SC
    Vehicle:
    07 TRD Off-Road 4x4 debadged
    De badged, 5100's, Black Toyota Baja wheels
    I haven't heard many complaints about vibrations at high speeds. most complaints are about low speed vibrations
     
  4. Apr 29, 2007 at 7:42 PM
    #4
    Duckman

    Duckman Well-Known Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Member:
    #1231
    Messages:
    61
    I have only about 1600 miles on mine and have only got it up to about 75-78mph...I travel at 75...have had no vibrations....
     
  5. Apr 29, 2007 at 7:48 PM
    #5
    coreyredken

    coreyredken Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Member:
    #947
    Messages:
    365
    North Georgia, Mount Airy
    Vehicle:
    07 Prerunner SR5
    Westin Stainless Steel Oval Side Bars!
    Traveled last night between 75 and 80...no vibs here! almost 3000 miles on her
     
  6. Apr 29, 2007 at 8:50 PM
    #6
    jhodge83

    jhodge83 Any dog under 50# is a cat and cats are useless... Staff Member

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Member:
    #1432
    Messages:
    27,141
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jamie
    Moncks Corner, SC
    Vehicle:
    09 Timberland Mica DC 4WD Sport
    wat?
    i've got around 11k miles on my 07 since late november and i havent really noticed any vibrations, although my previous truck was a dropped 2000 s-10 xtreme sittin about 5 inches off the ground, so i kinda got used to bumps and all...no one else has complained about anything in my truck either though
     
  7. Apr 30, 2007 at 5:25 AM
    #7
    evolution6972

    evolution6972 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Member:
    #1304
    Messages:
    85
    Gender:
    Male
    15k miles and no vibrations at all
     
  8. Apr 30, 2007 at 8:31 AM
    #8
    Steve762us

    Steve762us Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Member:
    #1144
    Messages:
    65
    Was the salesman talking about that specific vehicle, or Tacomas in general?

    New vehicle? Used? The crystal ball is hazy...:)
     
To Top