1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

No power at 12v acc.o/p

Discussion in 'New Members' started by BAWB, Jan 15, 2014.

  1. Jan 15, 2014 at 4:09 PM
    #1
    BAWB

    BAWB [OP] New Member

    Joined:
    Mar 21, 2012
    Member:
    #75336
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    Sylvan Lake , Ab. Canada
    Vehicle:
    09 Tacoma SR5
    I'm driving an 09 quad cabTacoma V6 4litre.Tacoma.Been great so far.No big problems. I have lost the 12volt acc. o/p & cig lighter power. I checked the 100amp main fuse.It looks good visually, but I can't seem to pull it out to check it with an ohm meter. Could sure use some good advice. Thnx.:):):)
     
  2. Jan 17, 2014 at 1:00 PM
    #2
    Delmarva

    Delmarva Mayor of TW

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Member:
    #10148
    Messages:
    36,635
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Tucson, AZ
    Vehicle:
    2013 4runner Limited Looking for a Taco
    It's the wife's T4R so it's stock
    try some needlenose pliers.. don't squeeze too hard....

    it's probably the fuse.

    Welcome to TW :wave:
     

Products Discussed in

To Top