1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

No Pulse, This is a good thing!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by AM300, Jun 12, 2008.

  1. Jun 12, 2008 at 3:28 PM
    #1
    AM300

    AM300 [OP] Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Member:
    #4084
    Messages:
    8
    Vehicle:
    08 Taco 4x4 SR5
    It's been nearly 8 months since the dealer told me that that a prototype transmission mount should stop the pulsating in my drive line. I thought they were full of it and trying to give me a line of bull to keep me out of there hair. I was wrong! Although it hasn't stopped completely, I'd say 85% to 90% of it is gone. It used to happen between 62mph and 72mph. Now only lightly felt at about 65 and even then only sometimes. I can now start to enjoy my 08 Taco. I'm hoping this post will help others who have had similar problems.


    Thank you Tacoma World for being there during the hard times and now the good times. Party on!
     
  2. Jun 12, 2008 at 3:30 PM
    #2
    missileman125fw

    missileman125fw Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Member:
    #3912
    Messages:
    2,723
    I happy for you, that's great news!
     
To Top