1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

noise in front end after bilstein install

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by disputantatacoma, Jan 30, 2016.

  1. Jan 30, 2016 at 12:33 PM
    #1
    disputantatacoma

    disputantatacoma [OP] Member

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Member:
    #175871
    Messages:
    10
    Gender:
    Male
    First Name:
    Doug
    Prince George Co. Virginia
    Vehicle:
    2004 black dc sr5 trd 4x4
    Bilstein 5100s
    I've got a 2004 dctrd 4x4 and after installing a set of bilstein 5100s front and rear im getting a clunking sound in the front end. The shocks are set on the center adjustment and I replaced the bushing set and the insulator pad above the coil spring. The truck is stock all except for that has anyone had experience with any noises when hitting bumps or potholesany thoughts or help would be greatly appreciated
     
  2. Jan 30, 2016 at 6:28 PM
    #2
    Deere9798

    Deere9798 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 6, 2014
    Member:
    #133408
    Messages:
    749
    Gender:
    Male
    First Name:
    Charles
    Western NY
    Vehicle:
    2001 Tacoma 4x4

    SwayBar End Links are most likely your culprit.

    _Charlie
     

Products Discussed in

To Top