1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

noise when in reverse

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by failytaco77, Jan 18, 2012.

  1. Jan 18, 2012 at 6:51 PM
    #1
    failytaco77

    failytaco77 [OP] Active Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Member:
    #47759
    Messages:
    27
    Gender:
    Male
    jackson,ms
    Vehicle:
    10 prerunner
    so i just notice the other day a whining/ grinding kinda noise coming from underneath/behind the glove box when and only in reverse and when i checked for it again later in the day it went away. Tonight it started doing it again and even louder this time around but went away after a while. ANy ideas what this could be??
     
  2. Jan 18, 2012 at 11:54 PM
    #2
    VanCity4x

    VanCity4x The shit show

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Member:
    #60970
    Messages:
    1,409
    Gender:
    Male
    First Name:
    DJ
    BC
    Vehicle:
    05 Prerunner SAS
    3link 1tons on 40's and sum stuff
    Hvac system and air bag are only things behind glove box. Unless its coming from engine bay. Its hard to tell without hearing it. Its a 2010?, id try the dealership.
     
  3. Jan 19, 2012 at 5:22 AM
    #3
    Front sight

    Front sight Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Member:
    #10408
    Messages:
    643
    Gender:
    Male
    SW Florida
    Vehicle:
    06 Prerunner TRD Sport
    ProComp 3"lift, LR UCA's,Destination 285/70/17's, 1.25 spidertrax, K&N drop in, 2nd filter removed, Dynomax catback, Weathertech liners,Toyota bed mat, Silverstar Ultra's, reverse lights,Wet Oklee's,bedlights and other small stuff.
    I don't know what milage you have but my truck made a strange sqeaking noise in reverse. It turned out to be the front u-joint.
     
To Top