1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

OEM Ipod interface

Discussion in 'Audio & Video' started by webslinger99, Jun 29, 2008.

  1. Jun 29, 2008 at 8:17 AM
    #1
    webslinger99

    webslinger99 [OP] Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Member:
    #7626
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    BC
    Vehicle:
    TRD Dbl-cab
    Revtek Lift
    hi all...awesome site, glad I found it! Got a new TRD with the OEM ipod interface in it. Anyone have any experience troubleshooting these, the dealer is an hour away. the display now only shows CD Open and the ipod doesn't switch to 'toyota mode' when plugged in anymore. The ipod still works, the CD, radio etc are fine as well on the head. Any thoughts?
     
  2. Jun 29, 2008 at 8:19 AM
    #2
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Moderator

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    106,192
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    Welcome to the site!
    I think it takes 30 sec. or so sometimes for it to recognize the Ipod. Is there anything in the owners manual about it?
     
  3. Jun 29, 2008 at 8:23 AM
    #3
    webslinger99

    webslinger99 [OP] Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Member:
    #7626
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    BC
    Vehicle:
    TRD Dbl-cab
    Revtek Lift
    nothing in the manual. they didn't give any additional info on the ipod interface either. I tried a second ipod and nothing there either. guess perhaps a faulty unit.
     
To Top