1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Overhead compass/temperature fix problem?

Discussion in 'Technical Chat' started by The tacoman, Jan 25, 2010.

  1. Jan 25, 2010 at 3:28 PM
    #1
    The tacoman

    The tacoman [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Member:
    #25509
    Messages:
    179
    Gender:
    Male
    Texas
    Vehicle:
    2006 TRD
    Ok so I am having problems with my overhead compass and temperature guage. I have gone in there and soldered the 2 510 resistors and that fixed it for awhile. It was working great for about a month, but yesterday I was driving and I was noticing that it would come on then fade out aboue every 5 seconds. It did this for about 30 minutes and then just quit working all together. Has anyone else had this problem, or have any suggestions? Should I just go in there and resolder the same resistors or would this be something else?
     
  2. Jan 25, 2010 at 3:51 PM
    #2
    EnolaGaia

    EnolaGaia Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Member:
    #9
    Messages:
    1,129
    Gender:
    Male
    Midwest USA
    Vehicle:
    '01 & '04 S-Runners
    01 SR: Double Cab conversion, S/C, lowered.
    Considering the cost of a full replacement, I'd start by going back in there and re-checking the resistors. I've seen reports of people having to do the resistor solder fix more than once as time goes on ...
     
To Top