1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Pics all gone

Discussion in 'Site Suggestions' started by militaco, Aug 24, 2009.

  1. Aug 24, 2009 at 2:39 PM
    #1
    militaco

    militaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 21, 2009
    Member:
    #17501
    Messages:
    476
    Gender:
    Male
    Hawaii
    Vehicle:
    2009 Double Cab, '99 Regular Cab
    I hope i'm posting this in the right section......it might be a problem with my computer as well, but did anyone ever have all their pictures deleted from the website as well as their computer? i hope its not my computer :confused:
    thanks
     
  2. Aug 24, 2009 at 2:53 PM
    #2
    97Blk_one

    97Blk_one Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Member:
    #5970
    Messages:
    731
    Gender:
    Male
    Memfrica
    Vehicle:
    not so low
    A whole lot,But not satify
    Sometime restart you computer can solve some problems. If you have anti-virus software run it.
     
  3. Aug 24, 2009 at 5:09 PM
    #3
    SaturnXL

    SaturnXL Professional Paperweight

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Member:
    #18221
    Messages:
    89
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff
    SouthEastern PA
    Vehicle:
    09, TRD Spt, Timb Mica
    I agree. Definately update and run a full anti-virus scan to be safe.

    To recover files, the best I can recommend is PC Inspector File Recovery 4 to see if they can still be recovered from your hard drive. I've been using it for a while now... It's not great, but it's free and may be worth a shot.

    Anybody have anything else they can recommend?
     
  4. Aug 24, 2009 at 5:14 PM
    #4
    BakoTruck

    BakoTruck Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Member:
    #16674
    Messages:
    2,823
    Gender:
    Male
    First Name:
    Herbie Hancock
    Bakersfield, CA
    Vehicle:
    05 PreRunner TRD
    Mostly stock for now, I have added a cb radio, various cheap mods and I plan on adding aftermarket wheels and other items in the future.
    I hope you get that resolved, I also had a problem with my PC but everything was deleted along with all my itunes music and photos. :mad: Thankfully I had Carbonite backup, and everything was restored as if nothing happened. :)
     
  5. Aug 24, 2009 at 6:23 PM
    #5
    militaco

    militaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 21, 2009
    Member:
    #17501
    Messages:
    476
    Gender:
    Male
    Hawaii
    Vehicle:
    2009 Double Cab, '99 Regular Cab
    thanks guys.........looks like i can load pics again, but gotta start from ground zero.......ugh....well at least my computer is working again.....thanks for the input.....the restart helped.
     
  6. Aug 25, 2009 at 6:30 AM
    #6
    97Blk_one

    97Blk_one Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Member:
    #5970
    Messages:
    731
    Gender:
    Male
    Memfrica
    Vehicle:
    not so low
    A whole lot,But not satify
    Great to hear that. It's happen to me a couple years ago. I lost about 10 Gigs of iTune songs, and 1500 pics. I almost kill myself for that...I'm still pissed at myself tho....
     
To Top