1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Pioneer AVIC-F900BT Wiring Harness

Discussion in 'Audio & Video' started by Finksies, Sep 22, 2011.

  1. Sep 22, 2011 at 1:39 PM
    #1
    Finksies

    Finksies [OP] Active Member

    Joined:
    May 26, 2009
    Member:
    #17639
    Messages:
    38
    Gender:
    Male
    NH
    Vehicle:
    09 4x4 4cyl SR5
    http://www.ebay.com/itm/260844463571?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648
    Just got this wiring harness off ebay for my pioneer F900BT. The original cable was lost so I have nothing to compare it to. This wiring harness doesnt seem to have the light green wire (Parking brake wire). Maybe the color is just differn't? Does anyone have a stock pioneer wiring harness to compare it to?

    OEM- See the green wire...
    [​IMG]

    Mine- No light green wire...
    [​IMG][​IMG]
     
  2. Sep 22, 2011 at 2:51 PM
    #2
    lbridges

    lbridges Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Member:
    #52434
    Messages:
    403
    Gender:
    Male
    First Name:
    Lee
    Indialantic, FL
    Vehicle:
    '11 PreRunner SR5
    The EBay ad says it works for multiple AVIC and AVH models. Which, since various models used the same plug, but put certain wires in different locations, means the colors should not be expected to match the original Pioneer wiring. I don't have your model to provide a schematic, but I'm sure someone on AVIC411.com can help.
     
  3. Sep 22, 2011 at 4:11 PM
    #3
    Finksies

    Finksies [OP] Active Member

    Joined:
    May 26, 2009
    Member:
    #17639
    Messages:
    38
    Gender:
    Male
    NH
    Vehicle:
    09 4x4 4cyl SR5
    figured it out. Its the Yellow/black wire= Light green on OEM.
     
To Top