1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Problems with traction bars

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by rickrac, Jan 24, 2010.

  1. Jan 24, 2010 at 8:31 AM
    #1
    rickrac

    rickrac [OP] New Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Member:
    #16773
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    Jonestown,Pa.
    Vehicle:
    04 Ext-Cab TRD/SR5
    3-inch lift, K&N air system,265/75R BFG all-terrains
    Hi; In August i installed a set of Pro-Comp traction bars on my 04 Tacoma. Last week it was in for state inspection, where they said it could -not be put up on the lift because of the bars. Has anybody else run into this problem? By the way , this occured in Pa.
     
  2. Jan 24, 2010 at 5:41 PM
    #2
    TacoDeluxe

    TacoDeluxe Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Member:
    #29707
    Messages:
    15
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeremy
    Ohio
    Vehicle:
    2002 tacoma sr5
    12" lift,38" boggers,5.29 gears,supercharged
    i had the same problem trying to put it on a lift so i switch bars from one side to the other....
     
  3. Jan 25, 2010 at 12:50 PM
    #3
    rickrac

    rickrac [OP] New Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Member:
    #16773
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    Jonestown,Pa.
    Vehicle:
    04 Ext-Cab TRD/SR5
    3-inch lift, K&N air system,265/75R BFG all-terrains
    Okay, Thanks. That could be a solution as the way they are now , they run directly under the frame.
     
To Top