1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Pulsating after 62mph

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by AM300, Jan 3, 2008.

  1. Jan 3, 2008 at 4:44 PM
    #1
    AM300

    AM300 [OP] Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Member:
    #4084
    Messages:
    8
    Vehicle:
    08 Taco 4x4 SR5
    I've recently purchased 08 v6 auto and have noticed pulsating in the drive line between 62 and 72 mph. Dealer says I have to wait for tsb describing problem as being a tranny mount. Has anyone else experienced this?
     
  2. Jan 3, 2008 at 5:02 PM
    #2
    klown

    klown Tacoma World Ring Leader

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Member:
    #3716
    Messages:
    1,112
    Lynchburg, VA
    Vehicle:
    2008 TRD sport 4x4 double cab 6-speed
    Black, leather and heated seats, borla sport exhaust, side curtain airbags, daytime running lights, all weather mats, JBL premium 6 disk changer system, stainless step tubes, window tint, tow package
    Your dealer sounds like a scumbag to me, he needs to fix the problem rather then wait for some BS from toyota.
     
  3. Jan 3, 2008 at 5:08 PM
    #3
    concrete jedi

    concrete jedi Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Member:
    #3142
    Messages:
    2,745
    Rochester N.Y
    Vehicle:
    06 Tacoma 4 door indigo blue
    Broken and scratched tailgate, cracked rear tail light lens, coffee stain in driver seat.
    Yeah, I agree with Klown, go to BBB and get a report and then make your friend at the dealer a copy, I bet it gets done before you could say " i am mailing one to my Lawyer " :devil:
     
  4. Jan 3, 2008 at 5:22 PM
    #4
    Jesse

    Jesse Well-Known Member

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Member:
    #82
    Messages:
    79
    Let me know what they tell you. I have the same problem with my 07 TRD. The dealer said they did not notice any vibration.
     
  5. Jan 9, 2008 at 6:17 PM
    #5
    surfsupl

    surfsupl Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Member:
    #4161
    Messages:
    8,576
    Gender:
    Male
    First Name:
    Gregg
    WestCoast
    Vehicle:
    I DONT CARE IF IT'S A RE-POST
    Rear Diff Breather~ 5100's ~Fog Light Anytime~Tint~TRD Seat Covers~Weather Tech's~Pioneer H.U.~Lift~Eibach Springs~LED's......blah...blah...blah
    Check your pace maker. Sounds like the batt is low!..Worked 4 me!
     
To Top