1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Radio Wiring Harness PLEASE HELP!!!

Discussion in '1st Gen. Tacomas' started by 95tacomaGA, Sep 24, 2010.

  1. Sep 24, 2010 at 3:44 PM
    #1
    95tacomaGA

    95tacomaGA [OP] Jeeps are cute, Ken drives one...

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Member:
    #43764
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chad
    Georgia
    Vehicle:
    95 Tacoma 2.7L
    too much to list
    I have a 95 Tacoma Reg Cab 4x4 with the 2.7L engine. All of the websites i have read say that the blue/yellow wire is the 12v constant and memory for the harness, problem is that my truck has no blue/yellow wire and ive even put a test light to every wire in the harness and none of them have power when the truck is turned off. there is a grey wire that does have power when the acc is on but thats the only one. if anyone has encountered this problem please let me know how you fixed it. thanks.
     
  2. Sep 24, 2010 at 5:01 PM
    #2
    EnolaGaia

    EnolaGaia Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Member:
    #9
    Messages:
    1,136
    Gender:
    Male
    Midwest USA
    Vehicle:
    '01 & '04 S-Runners
    01 SR: Double Cab conversion, S/C, lowered.
    The main power lead to a 1995.5 factory radio is a grey wire. It should trace back to the 7.5A RADIO fuse.

    The light blue / yellow wire is not the power lead to the radio unit - it's the power source for the radio illumination.
     
To Top