1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

RCD lift

Discussion in 'Suspension' started by lvlytaco, Feb 2, 2011.

  1. Feb 2, 2011 at 12:27 AM
    #1
    lvlytaco

    lvlytaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Member:
    #44328
    Messages:
    72
    Gender:
    Male
    First Name:
    Allan
    Hawaii
    Vehicle:
    Got Lip?
    6" procomp basic lift, alpine dbl din, 9" headrest screens, mb quart components, jl amp, yellow top battery, wet okole seat covers all around
    does this lift need to cut the cross members like other 6"lifts, and will i still need to buy uca's....
     
  2. Feb 2, 2011 at 12:44 AM
    #2
    cantac09

    cantac09 Official TW Igloo Builder

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Member:
    #16501
    Messages:
    7,416
    Gender:
    Male
    First Name:
    Hugh Jass
    Saskatchewan
    Vehicle:
    tundra
    stock
    you will need to cut the cross member. no you dont need to buy uca's.
     
  3. Feb 2, 2011 at 9:24 AM
    #3
    arrowthrower

    arrowthrower Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47983
    Messages:
    111
    Gender:
    Male
    First Name:
    Logan
    Henderson, KY
    Vehicle:
    2011 DC Tacoma TRD
    RCD is best lift in my opinion. I have had it on for about 1000 miles and no flaws so far. Alignment is great, no rattles, vibes, or rubs.
     
  4. Feb 3, 2011 at 7:40 AM
    #4
    K1992f

    K1992f Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47980
    Messages:
    871
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kanon
    Dirty Hanover pa ...
    Vehicle:
    2012 tacoma TRD sport fully loaded
    6" fabteck 20" fuel hostage 33" nitto MTs
    I here people talking about this lift won't work if you have tracking control ??? Is that tru ???? I have a 09 trd sport 4+4 ??
     
  5. Feb 3, 2011 at 8:54 AM
    #5
    lvlytaco

    lvlytaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Member:
    #44328
    Messages:
    72
    Gender:
    Male
    First Name:
    Allan
    Hawaii
    Vehicle:
    Got Lip?
    6" procomp basic lift, alpine dbl din, 9" headrest screens, mb quart components, jl amp, yellow top battery, wet okole seat covers all around
    thanks for the info
     
  6. Feb 3, 2011 at 9:03 AM
    #6
    K1992f

    K1992f Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47980
    Messages:
    871
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kanon
    Dirty Hanover pa ...
    Vehicle:
    2012 tacoma TRD sport fully loaded
    6" fabteck 20" fuel hostage 33" nitto MTs
    This what rcd just sent me ...RCD states that there is a possibility that you may need to have the VSC
    re-calibrated
    by a Toyota Dealership
     
  7. Feb 4, 2011 at 9:06 AM
    #7
    arrowthrower

    arrowthrower Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47983
    Messages:
    111
    Gender:
    Male
    First Name:
    Logan
    Henderson, KY
    Vehicle:
    2011 DC Tacoma TRD
    I had a Toyota Dealership install mine. So I am not sure if the recalibrated or not. It works awesome though. No regrates here.
     
  8. Feb 4, 2011 at 9:37 AM
    #8
    K1992f

    K1992f Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Member:
    #47980
    Messages:
    871
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kanon
    Dirty Hanover pa ...
    Vehicle:
    2012 tacoma TRD sport fully loaded
    6" fabteck 20" fuel hostage 33" nitto MTs
    I just order mine about 1hr ago I can't wait. Putting 33/12.5/20 on not sure what rims yet wish some people would send me some option on here right now I'm looking at the monsters but not sure yet.
     
To Top