1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

RS3200 help

Discussion in 'Technical Chat' started by AFBombdude, Jun 3, 2008.

  1. Jun 3, 2008 at 9:32 AM
    #1
    AFBombdude

    AFBombdude [OP] Member

    Joined:
    May 29, 2008
    Member:
    #6953
    Messages:
    24
    Litchfield, AZ
    Vehicle:
    '01 PreRunner SR5
    Bone Stock for now
    Just bought a '01 PreRunner and it had the factory VIP installed with glass break sensor. Of course I didn't get the remotes with it(dealer purchase). So I bought the correct part # remote from ebay. I used the reprogramming proceedures I found on this site but when the system is supposed to chip and lock/unlock the doors 2, 3 or 4 times at the end of the instructions it only chirps once. I tried for about 30 minutes with no luck. I found the brain and pushed the green button on the side and the light for the system on the dash blinks so I know it is getting power and the remote light flashes when I push the lock/unlock button. The system does not arm even when I use the key to lock the doors. Any ideas?

    I'm about ready to take'er to the dealer. ARGHHH

    Thanx :thumbsup:
     
To Top