1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Running tail lights went out

Discussion in 'Technical Chat' started by NumNutz, Sep 16, 2008.

  1. Sep 16, 2008 at 10:26 AM
    #1
    NumNutz

    NumNutz [OP] One of the original 7928

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Member:
    #7928
    Messages:
    4,897
    Gender:
    Male
    Virginia Beach, VA
    Vehicle:
    07 Tacoma 4x4 - Kings, TC, Dakars, broken stuff
    Lots.
    My brake lights work but when my headlights come on my tail lights that should come on don't.

    HELP!!!!!!
     
  2. Sep 16, 2008 at 2:39 PM
    #2
    The_Hodge

    The_Hodge Volunteer Moderator

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Member:
    #1432
    Messages:
    31,411
    Gender:
    Male
    SC
    Vehicle:
    15 Lariat Sport 5.0L
    Seeing the third gen section forced me to get a Ford...
    i think there should be a fuse for the running lights. i'd check the fuse panel under the hood first
     
  3. Sep 16, 2008 at 3:26 PM
    #3
    NumNutz

    NumNutz [OP] One of the original 7928

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Member:
    #7928
    Messages:
    4,897
    Gender:
    Male
    Virginia Beach, VA
    Vehicle:
    07 Tacoma 4x4 - Kings, TC, Dakars, broken stuff
    Lots.
    they are good. Has to be something else
     
  4. Sep 19, 2008 at 1:09 PM
    #4
    nktrnl

    nktrnl Active Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Member:
    #9233
    Messages:
    32
    Is it both sides or just one? If just one, aren't the brake/running lights dual filament? One side (your running lights) may have burnt out. Try a new lamp. If both sides are out, check your fuses (under the dash).
     

Products Discussed in

To Top