1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

scope issue?

Discussion in 'Guns & Hunting' started by 808Raider, May 18, 2012.

  1. 808Raider

    808Raider [OP] State of Mind

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Member:
    #26356
    Messages:
    176
    Gender:
    Male
    HAWAI'I
    Vehicle:
    '10 PreRunner SR5 AC
    BHLM, Debadged, Black Billet Grille, Tinted, Nerf Bars, Mudflaps Removed, AFE Pro Dry-S Air Filter, Secondary Air Filter Removed, Sock Decals, Bilstein 5100s @1.75, AAL TSB, Pro Comp 7089s, 265/75/16 Firestone Destination A/Ts
    i got one of those savage axis xp rifle package that comes with the mounted cheap bushnell scope. went hunting yesterday and it looked fine looking through the glass, normal crosshairs just like a cross +, (my shooting is another issue). last night after hunting i cleaned the rifle, did nothing to the scope except wiped it gently with a rag to get the dust off and wiped the lens with one of those lens cleaner clothes since it got dusty too. go to the range today too shoot some more and look through the scope and now its an x not a +. really confused me. i never dropped the rifle. the scope is mounted really tight with loctite and never moved. i have a hard case that is secure and i use to transport all my firearms so i dont think it got banged around going to the range or anything. only the crosshairs moved. wondering if any of you guys have any insight into a problem like this. guessing the lens with the crosshairs inside of the scope somehow broke or got moved. probably going to call bushnell and see what they say, and of course shell out some dough for a better scope. thanks
     
  2. F75gunslinger

    F75gunslinger Ka like a wheel

    Joined:
    Mar 27, 2012
    Member:
    #75759
    Messages:
    841
    Gender:
    Male
    First Name:
    Christian
    Rochester,NY
    Vehicle:
    SWB '10 Doublecab TRD Sport 4x4
    Cluster and Radio LED swap,Westin bull bar,2nd set of bed tie downs,URD SS,K&N filter,weathertechs
    I don't have an answer about your scope,but I can suggest a replacement.I have 3 different Nikon scopes on different guns. i've got a 3-9x40 prostaff on my .270,a 6.5-20x44 Monarch on my .223 and a 2x EER on my .44 mag. Not one issue with any of those guns losing zero and no other issues with the scopes. My $.02.
     
  3. extremachn1

    extremachn1 I am an asshole, deal with it!

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Member:
    #39291
    Messages:
    2,535
    Gender:
    Male
    First Name:
    Turd Furgison
    Tucson, AZ
    Vehicle:
    BAD ASS SUPERCHARGED BEAST
    TRD S/C, TRD quick shifter, AFE CAI, Magnaflow cat back exhaust, Fox racing shocks, TC UCA, All-pro expo leafs, Bestop soft top, Wet Okole black seat covers, Scan gauge II.
    I also vote for Nikon, I am using one on my Rem 700 sps tactical .308. Great rifle and scope combo.
     
  4. aficianado

    aficianado Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Member:
    #25015
    Messages:
    5,044
    Gender:
    Male
    bay area, california
    Vehicle:
    2006 access cab. 4x4, TRD-OR
    OME lift. 884 coils, 1.5" AAL's installed on nonTSB leafs. front diff drop kit.
    i bet the reticle broke or slipped. consider yourself lucky because it didnt happen when your dream animal stepped out from behind that bush.

    dump it. buy a better scope.
     
To Top