1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Something going bump!!!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by LBtaco, May 7, 2009.

  1. May 7, 2009 at 4:36 PM
    #1
    LBtaco

    LBtaco [OP] Thread killer

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Member:
    #12893
    Messages:
    1,242
    Gender:
    Male
    Long Beach , CA
    Vehicle:
    15 Nissan Leaf
    Jetsons mod
    HAHA!! I installed a reclaimed amp and sub today. Alpine PDX-5 and some JL sub, tied in real nice with my AVIC 900. Somewhat a 'temp' install, I only ran the sub and haven't decided if I want to run the speakers on the amp too. It's plenty loud tho :)
    Thanx to the stereo threads it made running the wires real easy.

    sub.jpg
    amp.jpg
    photo1.jpg
     
  2. May 7, 2009 at 5:11 PM
    #2
    SocalMan22

    SocalMan22 Founder Socaltacomas.com

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Member:
    #1146
    Messages:
    8,136
    Gender:
    Male
    First Name:
    Steve-0
    So*Cal
    Vehicle:
    06 PreRunner Dbl Cab
    What Mods!
    Damnnn thats a nice setup i wanna hear that system! Looks good mad!
     
  3. May 7, 2009 at 5:32 PM
    #3
    Kyouto42

    Kyouto42 Iron Beard

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Member:
    #8614
    Messages:
    9,243
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jake
    Ahwatukee, AZ
    Vehicle:
    BSP '10 4x4 TRD Off-Road DC
    See build thread in signature
    Nice, how's that alpine pdx-5? I've thought about getting one and some eD speakers/tweets. Sub maybe sometime down the line, I wanna do a hidden install so I don' lose space but you know how the AC's are lol. And I really don't wanna drop $500 per door for those custom fab'd panels.
     
  4. May 7, 2009 at 5:51 PM
    #4
    LBtaco

    LBtaco [OP] Thread killer

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Member:
    #12893
    Messages:
    1,242
    Gender:
    Male
    Long Beach , CA
    Vehicle:
    15 Nissan Leaf
    Jetsons mod
    After a drive it seems my idle is lower, almost stalling.
    I think maybe the amp is pulling too much power,
    Or my alternator or battery are about to fail .
    Oh well, good thing I didn't buy it.
    Time to test :(
     
  5. May 7, 2009 at 5:54 PM
    #5
    neontrail

    neontrail ✈ ✈ ✈ ✈ ✈ ✈ ✈

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Member:
    #5844
    Messages:
    10,128
    Gender:
    Male
    Idaho
    Vehicle:
    2004 NISSAN XTERRA XE/SE
    De-badged, Tint 20%, Blue 48 LED dome-light, .......
    nice!!!! ... Funny that its 4:20 on your clock. :rasta:
     
To Top