1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

squeaky sound when cold

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by snowgod06, Oct 20, 2009.

  1. Oct 20, 2009 at 8:00 PM
    #1
    snowgod06

    snowgod06 [OP] UG legend wannabe

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Member:
    #16454
    Messages:
    5,386
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    A farm field, OREGON
    Vehicle:
    06 Access Cab CLONE
    crap bolted and welded together....
    so when i start my truck in the mornings her in oregon, it always squeaks. I've tried hunting it down and the most i can think of is moisture on the belts until the truck or the moister warms up/away on the belts. It is un-godly loud for about 5 min or so, and after that its fine. Wondering if anyone else has any incite on this or had the same problem. thanks
     
  2. Oct 20, 2009 at 8:25 PM
    #2
    LBtaco

    LBtaco Thread killer

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Member:
    #12893
    Messages:
    1,242
    Gender:
    Male
    Long Beach , CA
    Vehicle:
    15 Nissan Leaf
    Jetsons mod
  3. Oct 20, 2009 at 8:27 PM
    #3
    meafordmike

    meafordmike Well-Known Member

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Member:
    #9618
    Messages:
    288
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    New Brunswick Canada
    Vehicle:
    08 Tacoma 4X4/ 4Dr 6 speed, Sport/ Towing
    Devil Horns, Wet Okoles, WeatherTechs, Radflo Coilovers, OME Dakar's, FJC Gun metal rims, 265/75/16 BFG All Terrain TA/KO, Rear Diff breather Mod,
    Sounds like a loose belt, It use to happen on my old Trecel when really cold (-20) then once the rubber on the belt warmed up it went away.
     
To Top