1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Stop Light does not work... HELP

Discussion in 'Technical Chat' started by depezhe, Jun 24, 2008.

  1. depezhe

    depezhe [OP] Member

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Member:
    #7527
    Messages:
    6
    Gender:
    Male
    El Centro CA
    Vehicle:
    2012 TOYOTA TACOMA DB 4x4
    I checked the bulb, and it works,, just the left tail stop light doesn't come on. I checked the fuses and they are fine. does anyone have an idea of what is going on with my truck? everything works in the rear except from the left stop light. any help will be very appreciated... thanks.....
     
  2. Janster

    Janster Old & Forgetful

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Member:
    #1138
    Messages:
    13,557
    Gender:
    Female
    First Name:
    Jandy
    Lancaster, PA
    Vehicle:
    2007 4.0L 4x4 TRD Sport Access Cab A
    Advantage Torza top (tri-fold), Husky floor mats, RuffTuff seat covers, C2C hood struts, Homelink mirror, USA Spec PA15-Toy (120gig Classic & 8gig nano), Garmin Nuvi 660, Protecta Bed mat, Pop-n-lock, TSB Springs, Scangauge II, Heated drivers seat, Fumoto drain valve, Aries pushbar, PIAA 540 fog lights, Hood scoop grahics, Flowmaster 50 series dual catback exhaust, RainX Latitude windshield wipers, Husky rear floor liner (ontop of folded down seats). Console Vault.
    Are you absolutely sure you checked the right bulb?

    Or - how did you check the bulb? Did you take a good bulb out of the right side and put it in the left side?

    Did you check any electrical contacts, plugs, prongs, anything that isn't making contact?

    Check any ground plugs/tabs (if applicable)?
     
  3. depezhe

    depezhe [OP] Member

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Member:
    #7527
    Messages:
    6
    Gender:
    Male
    El Centro CA
    Vehicle:
    2012 TOYOTA TACOMA DB 4x4
    yes, I did all that. I replace the bulb, I checked the wires with a tester and nothing. and I checked all fuses too. My guess the stop light switch? or maybe my two way responder alarm is causing a short circuit on the stop? when you remote start the car the stop turns off the car as a security measure...
     
To Top