1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

tail light problems

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by mwoods, Jan 15, 2011.

  1. Jan 15, 2011 at 4:00 PM
    #1
    mwoods

    mwoods [OP] New Member

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Member:
    #48473
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    03 PreRunner
    Blue LED thoughout & ss Nu Image dash kit, blackout headlights and taillights, mesh grill, cold air intake, gibson exhaust system, lots more whatever...keep truckin
    One of my taillights is always bright while the other side works as it should. When the breaks are depressed their both bright and when releasted only one dims. Ive replaced the dlb filiment bulbs, checked the chasie ground wires, even when I disconected the break switch one side is still briter. Someone mentioned to me that it could be the turnsignal switch? Unsure on how to fix this problem could someone help!!!
     
  2. Jan 15, 2011 at 4:54 PM
    #2
    lotsoftoys

    lotsoftoys pavement is boring....

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Member:
    #35790
    Messages:
    7,087
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jace
    Denver
    Vehicle:
    98 lifted panda taco
    bunch of crap
    do u have a trailor hitch?
     
  3. Jan 16, 2011 at 11:53 AM
    #3
    SRQ TACO

    SRQ TACO Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2009
    Member:
    #16879
    Messages:
    1,462
    Gender:
    Male
    First Name:
    Damon
    Sarasota, Florida
    Vehicle:
    2000 Tacoma 5lug Lowered & 2008 Tacoma 4x4 Lifted
    The bulbs are polar. Try turning the bulb around.
     
  4. Jan 16, 2011 at 11:59 AM
    #4
    memario1214

    memario1214 Vivid Illumination Vendor

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Member:
    #23628
    Messages:
    14,368
    Gender:
    Male
    First Name:
    Colton
    Gillette, WY
    Vehicle:
    05 Dub Cab TRD Sport 4x4
    Yeah, I gots boost
    Ill bet your filament broke and jumped. Almost sure its just a bad bulb. Pull the always bright bulb and look at it
     
To Top