1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

tail light schematic

Discussion in 'New Members' started by v.greenhalgh, Jun 19, 2012.

  1. Jun 19, 2012 at 9:07 AM
    #1
    v.greenhalgh

    v.greenhalgh [OP] New Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Member:
    #80926
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    First Name:
    Verl
    Murray, Utah
    Vehicle:
    2010 Toyota Tacoma
    Aluminum Flat Bed
    I have made an aluminum flatbed for my 2010 Tacoma Access Cab. When I disconnected the light harnesses from all the bed lights, I started to get a flashing image or a vehicle silhouette just below the radio. Why?

    The worst is that none of the bulbs come on now so that I can verify wiring for the new flatbed lights.

    Anyone have an idea or an electrical schematic?
     
  2. Jun 19, 2012 at 9:20 AM
    #2
    Jester243

    Jester243 rabble rabble rabble

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Member:
    #7552
    Messages:
    10,329
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    Spokane, WA
    Vehicle:
    2016 Trail Premium 4Runner w/ KDSS
    put your key in the ignition and turn the truck on does the flashing stop? It is part of the anti theft system, look in your manual.

    Welcome to TW, got any pics of the aluminum flatbed?
     
  3. Jun 20, 2012 at 6:21 AM
    #3
    v.greenhalgh

    v.greenhalgh [OP] New Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Member:
    #80926
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    First Name:
    Verl
    Murray, Utah
    Vehicle:
    2010 Toyota Tacoma
    Aluminum Flat Bed
    Thank you, I will try that. Any thoughts on why the bulbs do not come on when I push the brake, switch the turn signals, or switch the lights? The front end of the truck lights work, just not the back, now that the lights harnesses have been disconnected from the light housings.

    I am just about finished with the bed and hope to mount it this week. Yeah!

    I hope to post pictures soon.
     

Products Discussed in

To Top