1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Tail lights and headlight issues!

Discussion in 'Technical Chat' started by NumNutz, Sep 18, 2008.

  1. Sep 18, 2008 at 4:51 PM
    #1
    NumNutz

    NumNutz [OP] One of the original 7928

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Member:
    #7928
    Messages:
    4,845
    Gender:
    Male
    Virginia Beach, VA
    Vehicle:
    07 Tacoma 4x4 - Kings, TC, Dakars, broken stuff
    Lots.
    So I got my projector headlights and everything was working great for a few days. Then the halos went out on the headlights along with the tail lights.

    So I take it into a shop and they replace the fuse that had blown over the driver side. So they work again but I then like 5 hours later I go to turn my lights on and the fuse blows again.

    Went in the next day and they put another fuse in. Blows again about 3 hours later.

    I am going in for them to look at the wiring next week.

    Does anybody have any ideas on what is going on?
     
  2. Sep 18, 2008 at 4:52 PM
    #2
    tacoskim

    tacoskim Tuned By Gadget

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Member:
    #5252
    Messages:
    2,385
    Gender:
    Male
    Los Angeles, CA
    Vehicle:
    09 TRD 4x4 Pyrite Mica
    Stock


    i can tell u that your not the only one with this problem.. alot of people have gotten these headlights and either they go out or not all the bulbs are functioning properly
     
  3. Sep 18, 2008 at 5:58 PM
    #3
    derekabraham

    derekabraham Living vicariously through everybody

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Member:
    #7822
    Messages:
    29,052
    Gender:
    Male
    First Name:
    TW'S Hippy Liberal
    Portland, OR
    Vehicle:
    2002 4x4 4Runner
    Stick on hood scoop from Autozone.
    That sucks man.
     
  4. Sep 18, 2008 at 6:31 PM
    #4
    humanoid

    humanoid bite me

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Member:
    #1932
    Messages:
    2,744
    Gender:
    Male
    Sunny SoCal
    Vehicle:
    I had a '99 Xtra Cab PreRunner SR5 V6
    Bad wiring and/bad ground somewhere I reckon.
     
To Top