1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Truck is making light whistling noise

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by sevora22, Dec 27, 2009.

  1. Dec 27, 2009 at 6:48 PM
    #1
    sevora22

    sevora22 [OP] SoCal

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Member:
    #27586
    Messages:
    135
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    SoCal
    Vehicle:
    SuperWhite TRD OffRoad
    Lift / Audio / Color Matched / Tint / Debadged / Flowmaster 40 / Sylvania Heads / Grillecraft / 17" Helo Series HE835 Wheels / Bfg All Terrain T/As / Black LED Tails
    My 2010 PreRunner SR5 now makes a light whistling noise when accelerating from idle. Any ideas what it could be?
     
  2. Dec 27, 2009 at 6:49 PM
    #2
    Afwrestler1986

    Afwrestler1986 Well-Known Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Member:
    #6768
    Messages:
    3,662
    Gender:
    Male
    First Name:
    Matt
    Johnstown, NY
    Vehicle:
    01 trd 4X4 ex cab manual
    Gray wire, Some lights in the bed area, and some character marks throughout.
    secretly installed SuperCharger? :notsure:
     
  3. Dec 27, 2009 at 6:58 PM
    #3
    sevora22

    sevora22 [OP] SoCal

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Member:
    #27586
    Messages:
    135
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    SoCal
    Vehicle:
    SuperWhite TRD OffRoad
    Lift / Audio / Color Matched / Tint / Debadged / Flowmaster 40 / Sylvania Heads / Grillecraft / 17" Helo Series HE835 Wheels / Bfg All Terrain T/As / Black LED Tails
    hhaaaaa noo, but rele an exhaust leak maybe?
     
  4. Dec 27, 2009 at 7:01 PM
    #4
    Afwrestler1986

    Afwrestler1986 Well-Known Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Member:
    #6768
    Messages:
    3,662
    Gender:
    Male
    First Name:
    Matt
    Johnstown, NY
    Vehicle:
    01 trd 4X4 ex cab manual
    Gray wire, Some lights in the bed area, and some character marks throughout.
    Check exhaust, intake hoses. I don't have a 2nd gen. so it is a bit harder to troubleshoot.
     
  5. Dec 27, 2009 at 7:03 PM
    #5
    sevora22

    sevora22 [OP] SoCal

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Member:
    #27586
    Messages:
    135
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    SoCal
    Vehicle:
    SuperWhite TRD OffRoad
    Lift / Audio / Color Matched / Tint / Debadged / Flowmaster 40 / Sylvania Heads / Grillecraft / 17" Helo Series HE835 Wheels / Bfg All Terrain T/As / Black LED Tails
    oh alright well thanks, and if anyone has any ideas or anything please let me know cuz i have had a crazy offroad experience already.. haha so maybe something got bumped around or sumthin ?
     
To Top