1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Ultraguage stopped working

Discussion in 'Off-Topic Discussion' started by HeadlampRevamp, May 23, 2011.

  1. May 23, 2011 at 5:53 AM
    #1
    HeadlampRevamp

    HeadlampRevamp [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Member:
    #32518
    Messages:
    641
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jacob
    Buckner, ky
    Vehicle:
    03 Tacoma SR5 TRD
    Just wondering if anybody else has had trouble with their ultraguage. Mine just stopped working yesterday. Going to contact the manufacturer today.
     
  2. May 23, 2011 at 5:56 AM
    #2
    98tacoma27

    98tacoma27 is gooder 'en chicken Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Member:
    #11714
    Messages:
    49,816
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Beech Creek
    Vehicle:
    05 Tundra SR5 (+250k AND COUNTING), 88 SR5 PU (SOLD), 98 TRD OR (CRUSHED)
    5100's all on fours
    Did you try unplugging it and plugging it back in?
     
  3. May 23, 2011 at 6:03 AM
    #3
    HeadlampRevamp

    HeadlampRevamp [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Member:
    #32518
    Messages:
    641
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jacob
    Buckner, ky
    Vehicle:
    03 Tacoma SR5 TRD
    Yeah, no luck. I did notice that the screen had become much brighter in the days leading up to it not working. Going to try switching it to another vehicle when I get home to confirm that its not my truck causing the issue.
     
To Top