1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

VSC IS STILL BAD

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by sdk, Apr 19, 2012.

  1. Apr 19, 2012 at 3:40 PM
    #1
    sdk

    sdk [OP] New Member

    Joined:
    Mar 6, 2012
    Member:
    #74312
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    norcal
    Vehicle:
    09 PreRunner
    3" rough country lift, 18" wheels, 33" tires
    Hey Taco's'

    I have a 2009 2W TRD tacoma, put a 3" leveling kit and 18" rims with 33"s.

    VSC is coming on in 20 mile turns, tried the switch on the black wire, did not work. Read that 1 guy did the zero point work and it still did not fix it.

    Is anyone out there have the real solution and or any other idea's for a 2WD fix?
     
  2. Apr 19, 2012 at 4:57 PM
    #2
    OZ-T

    OZ-T Quite an experience to live in fear , isn't it ?

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Member:
    #27584
    Messages:
    38,668
    Gender:
    Male
    First Name:
    Peter North
    British Columbia
    Vehicle:
    Mag Grey 09 Trd Sport DCLB 4x4
    OME 885x , OME shocks and Dakars , Wheelers SuperBumps front and rear , 275/70/17 Hankook ATm , OEM bed mat , Weathertech digifit floor liners , Weathertech in-channel vents , headache rack , Leer 100RCC commercial canopy , TRD bedside decals removed , Devil Horns by Andres , HomerTaco Satoshi
    Did you have the dealer reset it ?
     
To Top