1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

what is wrong?

Discussion in 'Lighting' started by blackonwhite, May 16, 2010.

  1. May 16, 2010 at 10:34 PM
    #1
    blackonwhite

    blackonwhite [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Member:
    #7511
    Messages:
    138
    Vehicle:
    06 white tacoma black 17' ssr wheels
    i am trying to tint a set of tails for my buddies tahoe and i followed the how to on step by step.... i wet sanded.. wiped them off..... spray 3 coats.... and after they sit for like 20 minutes they are all seperated and looked like a spiderweb. there is big cracks where the tint didnt even stick to the light. first time i thought well maybe i didnt sand eneough.. so i wiped it off with some acetone... sanded the shit out of the light and redid it.... same result. any ideas or tips?
     
  2. May 16, 2010 at 10:37 PM
    #2
    RPain

    RPain Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Member:
    #19596
    Messages:
    1,316
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ryan
    Tempe, Arizona
    Vehicle:
    2003 Tacoma PreRunner 3.4L V6
    check out the build thread
    they are all separated and look like spiderwebs.. there's your problem
     
  3. May 16, 2010 at 10:49 PM
    #3
    blackonwhite

    blackonwhite [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Member:
    #7511
    Messages:
    138
    Vehicle:
    06 white tacoma black 17' ssr wheels
    haha yea i guess your right.. i should just give em back and be like here ya go buddy looks good dont it lol
     
To Top