1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Windows always powered?

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by JTech, Mar 1, 2009.

  1. Mar 1, 2009 at 3:50 PM
    #1
    JTech

    JTech [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Member:
    #13951
    Messages:
    120
    Gender:
    Male
    Phoenix, Arizona
    Vehicle:
    Silver 09 Double Cab 4x4 Sr5 Off-Road
    Locking Bed Boxes, built in air compressor, Husky Liners(not really a mod but I love them)
    So on my old gen 1 Tacoma I wired the power window to always have power so the truck didn't have to be on to use the windows. it was just a relay, under the drive kick panel, i had to remove and use a little jumper wire and then the windows were always powered.

    Anyone know if it is possible on the 2nd gens? I just got an 09 DCOR and would love to have the windows always hot.
     
  2. Mar 1, 2009 at 3:55 PM
    #2
    Lentsnh

    Lentsnh Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Member:
    #10953
    Messages:
    9,547
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2007 Hummer H3 Tactical Edition
    None yet- Future: HIDs, Tinted tails, LED interior lights,
    You shoul get that thing that the Mercedes E350 has. When you unlock the car press it again after the second click and all of the windows will open up
     
  3. Mar 1, 2009 at 4:17 PM
    #3
    JTech

    JTech [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Member:
    #13951
    Messages:
    120
    Gender:
    Male
    Phoenix, Arizona
    Vehicle:
    Silver 09 Double Cab 4x4 Sr5 Off-Road
    Locking Bed Boxes, built in air compressor, Husky Liners(not really a mod but I love them)
    I know that if you install a viper aftermarket alarm you can get modules that will do all that.

    I just want the door window switches to always work, I am too lazy to turn the car on.
     
  4. Mar 1, 2009 at 4:31 PM
    #4
    Lentsnh

    Lentsnh Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Member:
    #10953
    Messages:
    9,547
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2007 Hummer H3 Tactical Edition
    None yet- Future: HIDs, Tinted tails, LED interior lights,
    haha well if you turn it to ACC it works.........on my 06 anyway
     
To Top