1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

wire fried

Discussion in 'Technical Chat' started by bekewl, Mar 22, 2007.

  1. Mar 22, 2007 at 6:11 AM
    #1
    bekewl

    bekewl [OP] New Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Member:
    #229
    Messages:
    3
    i have 00 Tacoma with 3.4 v6 and on an average trip and the car died and there was melted wire near the exhaust manifold tracing back to the fire wall. It restarted and went 12 miles and then died again but was able to start after we pushed it a ways. does anyone know whats wrong or what that wire was?
     
  2. Mar 22, 2007 at 7:40 AM
    #2
    SPOWERS07

    SPOWERS07 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Member:
    #816
    Messages:
    104
    Gender:
    Male
    Massachusetts
    Vehicle:
    base 4wd lifted 33's
    if you have any pictures i could probably tell you but how it sounds maybe coil wire
     
  3. Mar 27, 2007 at 9:27 PM
    #3
    bekewl

    bekewl [OP] New Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Member:
    #229
    Messages:
    3
    turns out it was the main cpu ground and that was all i also got the airflow sensor changed and now i have a lot more power and torque
     
  4. Mar 29, 2007 at 9:45 PM
    #4
    bekewl

    bekewl [OP] New Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Member:
    #229
    Messages:
    3
    it happed again only this time much worse nothing work and my positive cable was fried so it going back to get fixed but if you know what happed do tell
     
To Top