1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

wrong cluster (MAYBE)

Discussion in 'Technical Chat' started by my1staco, Oct 11, 2007.

  1. Oct 11, 2007 at 5:44 PM
    #1
    my1staco

    my1staco [OP] New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Member:
    #3000
    Messages:
    3
    Vehicle:
    07 TRD prerunner Silver
    stock
    would any1 know, that if i install a brand new 4cly cluster into a 6cyl. would there be any problems? I just purchased a cluster from ebay. the seller said it is brand new with 0000 zero miles. But after doing some research online i found out it is for a 4 cly (the cluster). The reason I purchased the cluster was was to change the LED lights. :confused:

    thanks
     
  2. Oct 12, 2007 at 4:16 AM
    #2
    007Tacoma

    007Tacoma I dub thee malicious!

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Member:
    #643
    Messages:
    6,705
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mark
    San Antonio, TX
    Vehicle:
    2003 4Runner SE 4WD
    I don't want to steer you wrong, but with all electronics that are integrated into the cluster - you might run into some issues.

    That is just my supposition.
     
To Top