1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

XM help

Discussion in 'Audio & Video' started by 84cj7lt1, Apr 22, 2009.

  1. Apr 22, 2009 at 12:27 PM
    #1
    84cj7lt1

    84cj7lt1 [OP] Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Member:
    #15418
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    I did some searching and cant really find what I am looking for. So if someone has a link I would be greatful.'09 Tacoma AC TRD OR : I have the XM antennae but where is the end located. Is the end that of a standard XM radio? When I push the ACC/SAT button when I get a sat radio plugged in will it automatically turn on? Stupid newb guestions but I still need the help please.
     
  2. Apr 28, 2009 at 3:00 PM
    #2
    kevinff

    kevinff Member

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Member:
    #16538
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    Sunny AZ
    Vehicle:
    2009 Tacoma 4x4
  3. Apr 28, 2009 at 9:03 PM
    #3
    kevinff

    kevinff Member

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Member:
    #16538
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    Sunny AZ
    Vehicle:
    2009 Tacoma 4x4
    XM Radio help part II.

    I successfully installed the XM receiver and cables in my truck this past wekeeknd and everything worked fine. However, this afternoon, the audio worked, but the channels are not showing up on the radio when I have XM selected. The channels show up when I switch back to FM-AM, but when I go back to XM, it shows up as "----". The audio portion is working fine.

    Has anyone else had this problem?

    thanks
     
  4. Apr 29, 2009 at 12:02 PM
    #4
    kevinff

    kevinff Member

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Member:
    #16538
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    Sunny AZ
    Vehicle:
    2009 Tacoma 4x4
    hmm...now it is working normally and the channel display is working. Carry on....
     
To Top