1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Maybe i blew a fuse with Dome light mod?

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by wolfgang123, Jul 26, 2009.

  1. Jul 26, 2009 at 12:08 PM
    #1
    wolfgang123

    wolfgang123 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Member:
    #19369
    Messages:
    1,426
    Gender:
    Male
    First Name:
    Skyler
    Statesboro, GA
    Vehicle:
    1997 TACOMA - 4x4
    http://www.tacomaworld.com/forum/product-reviews/19117-review-48-led-dome-light.html

    ok guys so i was doing the mod above and i ran into a problem...

    1. i got the new bulb in and hooked up the led pad, no problem
    2. i went to turn it on and nothing
    3. so i unplugged the pad and switched the conection around (red to black black to red wrong yes i know) but it WORKED
    4. went to put the little light cover back on and the thing turn off
    5. long story short no matter what combo of spining and adjusting i do the LED pad wont work
    6. i go to plug in the stock bulb and nothing, no matter how i spin of adjust it.

    so i think i might have blow a fuse of something electrical since the stock one wont even work. thats why i am asking here instead of in the how-to forum.
     
  2. Jul 26, 2009 at 12:14 PM
    #2
    mrp192

    mrp192 REALLY!!

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Member:
    #13911
    Messages:
    739
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brent
    Cheney WA
    Vehicle:
    98 V6 4x4 limited
    Stereo, boobies
    I think its just the wires in the light.. have you tried the old light again
     
  3. Jul 26, 2009 at 12:14 PM
    #3
    wildjerseyfirefighter

    wildjerseyfirefighter I sell fishing and fishing accessories

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Member:
    #11677
    Messages:
    7,958
    Gender:
    Male
    First Name:
    Joe
    NJ
    Vehicle:
    05 Tacoma TRD Sport
    stock, for now
    check the fuses under the dash..thats kind of an obvious first place to start. Next, make sure none of the bulbs are blown or no good.
     
  4. Jul 26, 2009 at 1:11 PM
    #4
    wolfgang123

    wolfgang123 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Member:
    #19369
    Messages:
    1,426
    Gender:
    Male
    First Name:
    Skyler
    Statesboro, GA
    Vehicle:
    1997 TACOMA - 4x4
    yes i tried the stock bulb and that wont work (was working before). i tried checking the fuses but i dont know which one is the correct one? i guess i will just look for a one that looks blown or something?
     
  5. Jul 26, 2009 at 1:19 PM
    #5
    wildjerseyfirefighter

    wildjerseyfirefighter I sell fishing and fishing accessories

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Member:
    #11677
    Messages:
    7,958
    Gender:
    Male
    First Name:
    Joe
    NJ
    Vehicle:
    05 Tacoma TRD Sport
    stock, for now
    should say dome, or interior lights..Are the door lights working?
     
  6. Jul 26, 2009 at 1:56 PM
    #6
    wolfgang123

    wolfgang123 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Member:
    #19369
    Messages:
    1,426
    Gender:
    Male
    First Name:
    Skyler
    Statesboro, GA
    Vehicle:
    1997 TACOMA - 4x4
    i dont have door lights, all i have is the one dome light on the roof nothing else
     
To Top